Life is full of memories, you just have to capture them

FAQ

Vragen? Ik geef je er graag antwoord op. Misschien dat je antwoord op je vraag hier al tussen staat.

Veel gestelde vragen

Wat doen we met slecht weer?

Als het droog is dan kunnen we de shoot gewoon door laten gaan. Met regen kunnen we kijken of we de shoot naar binnen kunnen verplaatsen, bij jullie thuis of op een andere overdekte plek. Als dit echt geen optie is dan verplaatsen we de shoot naar een ander moment.

Wat kost een fotosessie?

Je kunt mijn prijzen terug vinden bij de portfolio pagina’s. Mijn prijzen zijn inclusief digitale foto’s met hoge resolutie mocht je uiteindelijk toch meer foto’s willen dan dat er in je pakket zit dan kun je deze gewoon los bij kopen.

Krijg ik ook de onbewerkte RAW bestanden?

Gebruik je mijn foto’s zelf ook nog?

Wanneer zijn mijn foto’s klaar?

Wat als ik ziek ben?

Kan je ook een puistje wegwerken?

Heb je ook cadeaubonnen?

Wanneer moet ik betalen?

Ik selecteer zorgvuldig de beste foto’s en bewerk die vervolgens na (kleur, compositie, belichting etc.) De digitale beelden ontvangen jullie in jpg. RAW bestanden worden niet vrijgegeven. Het is ook niet toegestaan om mijn foto’s zelf te bewerken en te gebruiken voor social media.

Jazeker! Ik gebruik de foto’s voor mijn website en social media. Bij het boeken van een fotoshoot ga je hier automatisch mee akkoord. Als je bepaalde foto’s niet gepubliceerd wil hebben dan kan je me dit uiteraard doorgeven.

De gemaakte foto’s worden binnen een week met jou gedeeld in een online gallery. Zodra jij je selectie gemaakt heb neem ik hier nog 1 a 2 weken de tijd voor om ze te bewerken.

Dit is overmacht we maken dan een nieuwe afspraak als jij je weer goed voelt. Zolang de afspraak niet definitief geannuleerd wordt zullen er geen kosten in rekening gebracht worden.

Ja! Dit doe ik ook ik laat je er zo voordelig mogelijk uitzien ik ga alleen geen neuzen smaller maken of alle rimpels bij je weghalen ik probeer het zo natuurlijk en echt mogelijk te houden. Mocht er om wat voor reden toch wat meer geretoucheerd moeten worden dan kunnen we het erover hebben. Hou er wel rekening mee dat ik hier veel meer tijd in moet steken en hiervoor ook andere tarieven hanteer.

Een fotoshoot is een super leuk cadeau om te geven!
Dus ja je kunt bij mij ook een cadeaubon kopen.

Soms is er een aanbetaling nodig maar niet altijd. De volledige factuur moet in ieder geval betaald zijn voordat ik je de foto’s toestuur.

Toch nog vragen? Stuur me dan een bericht.