Life is full of memories, you just have to capture them

Over mij

Hi, ik ben Marilyn

Ik woon samen met mijn man en 2 kinderen in het gezellige Bergen op Zoom. Jaren geleden heb ik een keer een spiegelreflexcamera gekregen voor mijn verjaardag.Mooie plaatjes schieten en dan vooral van de kids die scherpte diepte die je daarmee kon bereiken vond ik geweldig!
Nu dat de kinderen zijn opgegroeid en ik dus wat meer tijd had was het voor mij de tijd om meer met fotografie te doen. Ik ben een 1 jarige fotografie vakopleiding gestart. Hierin wilde ik meer van de techniek leren, de achtergronden van het fotograferen en ontdekken van wat voor soort fotografie mijn hartje sneller ging kloppen.
Dat stukje had ik al snel ontdekt, mensen fotograferen! Ik wil het beste uit een ander halen dat geeft me energie. Daardoor lukt het mij ook om die mooie spontane foto’s te maken je hoeft echt geen professioneel model te zijn om mooi op de foto te kunnen staan.

Hier bekijk je een gedeelte van mijn portfolio een uitgebreider portfolio kan je vinden op mijn instagram. 
Misschien heb je een ander soort fotografie wat je niet terug vind op mijn website. Stuur me hier dan gewoon een berichtje over je kan me een Whatsapp bericht sturen of een mailtje.

Ik hoop dat ik je snel spreek, zie en een bijzonder moment voor je kan vastleggen voor nu en voor later. 

Liefs Marilyn